Meer dan 20 jaar van voortdurende ontwikkeling en technische expertise op het gebied van uitlaten hebben geleid tot het Milltek Sport programma, dat wij nu kennen. Milltek Sport biedt een voortdurend groeiend en samenhangend programma van performance uitlaatsystemen, dat voortbouwt op het succes van merken zoals Audi, Volkswagen, Porsche, Mini en BMW. Milltek Sport heeft een goede reputatie bij Chip Performance en staat hoog op het verlanglijstje van autobezitters.

Milltek Sport uitlaten worden gemaakt van een hoge kwaliteit RVS, namelijk type 304; dit type RVS wordt ook in de luchtvaartindustrie toegepast!  Dit materiaal is antimagnetisch (RVS van andere fabrikanten hoeft dat niet te zijn) en is minder gevoelig voor verkleuring. Dit RVS materiaal wordt gebruikt voor alle pijpen en voor de gehele demperconstructie. De uitlaten worden in vorm gebogen door middel van de doornbuigtechniek. Hiermee blijft de binnendiameter gelijk in bochten en dus doorstroming volledig en kunnen de prestaties gegarandeerd worden zonder verlies van koppel.

Resonated of Non-Resonated

Milltek Sport brengt haar uitlaatsystemen in twee varianten op de markt, namelijk de resonated variant en de non-resonated variant. De resonated variant heeft een extra middendemper, genaamd ‘resonator’,waardoor het motorgeluid gedempt wordt. De resonated is dus de stillere variant, ten opzichte van de non-resonated. De extra middendemper in de resonated uitlaat behoud dezelfde prestaties als de non-resonated uitlaat.

CONTACT

EM Services
Kleine Beer 34,
2952 AS Alblasserdam

+31 (0) 6 222 525 77
info@em-services.nl